IMG-20230116-WA0018

Nieuwe nestjes

Inderdaad, goed nieuws! Wij verwachten nieuwe nestjes in de eerste helft van 2023. Omdat de gezondheid en het welzijn van onze dieren op de eerste plaats komt, fokken wij alleen met ouderdieren die voldoen aan alle gezondheidsverreisten. Ouderdieren met een goed en eerlijk karakter en veel werklust.

Mocht u hierover inlichtingen willen of interesse hebben in de aankoop van een hond van Of ’t Angels Court, aarzel dan niet om mij te bellen op nr. 0495/23.64.95 of door op de link naar onze contactpagina hieronder te klikken en via die pagina contact met ons op te nemen. 

Heb je hulp nodig bij het opvoeden van een van onze pups, of wil je er een echte jachthond van maken? Wij delen graag onze ervaringen met u, helpen en begeleiden bij de gedragsontwikkeling van puppy tot volwassen dier, vaak met de eigen nestgenoten.

De trainingen gaan meestal door op ons eigen terrein met weilanden, bossen en vijvers. Af en toe zoeken we zelfs kleine waterlopen op waar de honden hun hartje kunnen ophalen.

Dit zijn onze teven die in de eerste helft van dit jaar een nieuw nestje verwachten. 

Rosy Of ’t Angels Court krijgt een nestje van Go Back Skyhawk (Guines) (klik hier voor info over de reu).

Trees Of ’t Angels Court krijgt eveneens een nestje van Go Back Skyhawk (Guines).

Mocht u interesse hebben in een van deze nestjes, aarzel dan niet om telefonisch contact met ons op te nemen of via het contactformulier.

Rosy Of ’t Angels Court

Go Back Skyhawk (Guines)

trees 8x5

Trees Of ’t Angels Court

    Go Back Skyhawk (Guines)

Of ’t Angels Court

Copyright 2024 Of ’t Angels Court

Kris Van Loo

Jozef Michielsstraat 16 0 /1

2235 Westmeerbeek

0495 23 64 95

Volg ons ook op Facebook